ELMIR Moderatör Moderatör Dün 18:13 da #1 Ryzen 5 5600T işlemci aldım. Çünkü ara da 10 TL fark vardı. Fakat aralarındaki farkın ne olduğunu halen anlamış değilim.
Ryzen 5 5600T işlemci aldım. Çünkü ara da 10 TL fark vardı. Fakat aralarındaki farkın ne olduğunu halen anlamış değilim.
BDXMRZ NİN FEMBOYU Yeni Üye Dün 19:25 da #3 ELMIR' Alıntı: Ryzen 5 5600T işlemci aldım. Çünkü ara da 10 TL fark vardı. Fakat aralarındaki farkın ne olduğunu halen anlamış değilim. Genişletmek için tıkla ... aynı bokun laciverti usta, hatta o t transeksüel demek
ELMIR' Alıntı: Ryzen 5 5600T işlemci aldım. Çünkü ara da 10 TL fark vardı. Fakat aralarındaki farkın ne olduğunu halen anlamış değilim. Genişletmek için tıkla ... aynı bokun laciverti usta, hatta o t transeksüel demek
BDXMRZ NİN FEMBOYU Yeni Üye Dün 19:26 da #4 SİKİM KALKTI' Alıntı: ananın amı orspu cocugu Genişletmek için tıkla ... lütfen küfür etmeyelim
SİKİM KALKTI Üye Dün 19:27 da #5 BDXMRZ NİN FEMBOYU' Alıntı: lütfen küfür etmeyelim Genişletmek için tıkla ... amini ****** sıkeyım sen kimsin urusbu cocu
BDXMRZ NİN FEMBOYU' Alıntı: lütfen küfür etmeyelim Genişletmek için tıkla ... amini ****** sıkeyım sen kimsin urusbu cocu