Konu Sahibi SİKİM KALKTI Üye Çarşamba saat 01:51'de Konu Sahibi #3 forumun sahibi' Alıntı: merhaba siz allah mısınız? Genişletmek için tıkla ... evet buyur ne sorcan
forumun sahibi Yeni Üye Çarşamba saat 01:53'de #4 ben kuran okuyordum biri dedi *bune lan boyle musluman mı oldun basımıza* bende sinirlendim o an ki sinirle fırlatmısım adamın kafasına günah mıdır?
ben kuran okuyordum biri dedi *bune lan boyle musluman mı oldun basımıza* bende sinirlendim o an ki sinirle fırlatmısım adamın kafasına günah mıdır?
Konu Sahibi SİKİM KALKTI Üye Çarşamba saat 01:56'de Konu Sahibi #5 forumun sahibi' Alıntı: ben kuran okuyordum biri dedi *bune lan boyle musluman mı oldun basımıza* bende sinirlendim o an ki sinirle fırlatmısım adamın kafasına günah mıdır? Genişletmek için tıkla ... ERTSERTESRUITRSEPHOIJUTSERUERPYHEUSROITIJORDSSEROTHUSEROPUIJSTSERSDEQWEQEQREWETRWERQERWTRWERTWEEQWEQWEQWEQWEQWQWERTETRWETERUYWETTHFDYUSETYERSTEWWWERT
forumun sahibi' Alıntı: ben kuran okuyordum biri dedi *bune lan boyle musluman mı oldun basımıza* bende sinirlendim o an ki sinirle fırlatmısım adamın kafasına günah mıdır? Genişletmek için tıkla ... ERTSERTESRUITRSEPHOIJUTSERUERPYHEUSROITIJORDSSEROTHUSEROPUIJSTSERSDEQWEQEQREWETRWERQERWTRWERTWEEQWEQWEQWEQWEQWQWERTETRWETERUYWETTHFDYUSETYERSTEWWWERT