DAREU A950 Pro Magnesium
shop.connectgame.com.tr
VXE MAD R
wraithesports.com
Bu iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Normalde Mad R almaya karar vermiştim ama Dareu magnezyum kasa olmasından dolayı aklımı çeliyor. Bu fiyat aralığında başka fare önerilerinize de açığım.

Dareu A950 Pro 4K Ultra Hafif Magnesium Wireless Gaming Mouse - Siyah Temel Özellikler Düğme: 7Materyal: Magnesium Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0 & 80 milyonKablolu ve 2.4G: 400/800/1600 (varsayılan) /3200/6400dpi (maksimum 26000)BT: 400/800/1600 (varsayılan)...
shop.connectgame.com.tr
VXE MAD R

Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...

Bu iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Normalde Mad R almaya karar vermiştim ama Dareu magnezyum kasa olmasından dolayı aklımı çeliyor. Bu fiyat aralığında başka fare önerilerinize de açığım.